Gula tulpaner med blå bakgrund
Örnsköldsvik

Välkommen till Parkinson Örnsköldsvik!

Verksamheten består av olika aktiviteter träffar, föreläsningar och studiecirklar. Vi vill sprida kunskap om Parkinsons sjukdom och öka förståelsen för dem som drabbats, både sjuka och närstående/anhöriga.

Vi vill öka kunskapen hos sjukvården och äldrevården så att vi får den behandling som är rätt för oss och som vi har rätt till. Vi vill stötta varandra och våra anhöriga genom vår förening, bidra till social acceptans och gemenskap.

Till Parkinson Västernorrlands sida

Kontaktinformation

Kontaktperson: Vivan Persson, Örnsköldsvik

Telefon: 070-297 94 09

E-post: bossep52@outlook.com

 • Västernorrland

  "Hoppfull" dag i Västernorrland

  I likhet med vad som skedde runt om i vårt land, torsdag  11 april, uppmärksammades självfallet även Parkinsondagen i Västernorrland, i både Härnösand, Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik.

  Publiceringsdatum: 18 april 2024

 • Möte med lyssnande politiker från Region Västernorrland.

  Vid ett intressant möte 29 november med företrädare för de tre majoritetspartierna i Hälso- och Sjukvårdsnämnden - (s), (m) och (Sjukv. partiet) -  i Region Västernorrland gavs en heltäckande bild över hur parkinsonvården fungerar i vårt - Region Västernorrland - såväl ris som ros!

  Publiceringsdatum: 29 november 2023

Gula tulpaner med blå bakgrund

Bli medlem

Hos förbundet och våra föreningar får du råd och tips samt utbildning om sjukdomen, om mediciner och behandlingsprinciper som är viktiga för dig i ditt fortsatta samarbete med vården.

Bli medlem

Flera människors händer lagda på varandra

Stöd oss

Du kan stödja vår verksamhet på olika sätt. Du kan ge en gåva och du kan bli medlem i förbundet.

Ge en gåva