Gula tulpaner med blå bakgrund
Örnsköldsvik

Välkommen till Parkinson Örnsköldsvik!

Verksamheten består av olika aktiviteter träffar, föreläsningar och studiecirklar. Vi vill sprida kunskap om Parkinsons sjukdom och öka förståelsen för dem som drabbats, både sjuka och närstående/anhöriga.

Vi vill öka kunskapen hos sjukvården och äldrevården så att vi får den behandling som är rätt för oss och som vi har rätt till. Vi vill stötta varandra och våra anhöriga genom vår förening, bidra till social acceptans och gemenskap.

Till Parkinson Västernorrlands sida

Kontaktinformation

Kontaktperson: Vivan Persson, Örnsköldsvik

Telefon: 070-297 94 09

E-post: bossep52@outlook.com

 • Västernorrland

  Parkinsondagar på Österåsen

  21 maj 2024, kl 10:00 - 22 maj 2024, kl 16:00

  Parkinson Västernorrland har tillsammans med Österåsens livsstilsmedicinska center tagit fram ett program för personer med Parkinsons sjukdom och deras anhöriga.

 • Västernorrland

  Utbildning av informatörer i Västernorrland

  Har vi chans på Er... var den frågeställning vi blev inspirerade att ställa av våra engagerade kursledare Karin Höiby och Mona Creutziger vid upptaktsträffen, fredag 2 februari för oss blivande informatörer i  Västernorrlands län vad avser Parkinsons sjukdom.

 • Möte med lyssnande politiker från Region Västernorrland.

  Vid ett intressant möte 29 november med företrädare för de tre majoritetspartierna i Hälso- och Sjukvårdsnämnden - (s), (m) och (Sjukv. partiet) -  i Region Västernorrland gavs en heltäckande bild över hur parkinsonvården fungerar i vårt - Region Västernorrland - såväl ris som ros!

  Publiceringsdatum: 29 november 2023

Gula tulpaner med blå bakgrund

Bli medlem

Hos förbundet och våra föreningar får du råd och tips samt utbildning om sjukdomen, om mediciner och behandlingsprinciper som är viktiga för dig i ditt fortsatta samarbete med vården.

Bli medlem

Flera människors händer lagda på varandra

Stöd oss

Du kan stödja vår verksamhet på olika sätt. Du kan ge en gåva och du kan bli medlem i förbundet.

Ge en gåva