Vita tulpaner

Medlemsförmåner

Det finns många fördelar med att bli medlem i Parkinsonförbundet. Förutom alla medlemsaktiviteter som våra lokala föreningar arrangerar, kontakten med andra och tidskriften Parkinsonjournalen, omfattas alla medlemmar av en deltagarolycksfallsförsäkring.

Folksams hemsida

Organisationsförsäkring och olycksfallsförsäkring

Parkinsonförbundet har en samlingsförsäkring som även innehåller en deltagarolycksfallsförsäkring hos Folksam via Funktionsrätt Sverige. Den innebär att förtroendevalda och deltagare som drabbas av olycksfall vid verksamhet anordnad av förbundet (inklusive förbundets läns- och lokalföreningar) kan erhålla ersättning ur denna.

Länk till information om försäkringen

Olycksfallsförsäkring hos Unik försäkring har upphört

OBS! Olycksfallsförsäkringen hos Unik försäkring är uppsagd från och med den 1 juli 2023 på grund av kraftigt höjd premie. 

Alla våra medlemmar bosatta i Sverige omfattades under första halvåret 2023 av en olycksfallsförsäkring. Försäkringen gällde dygnet runt, fram till 30 juni 2023. För mer information om försäkringen kontakta försäkringsbolaget, Unik försäkring.

Vill du anmäla en skada som inträffade före 1 juli 2023?

Ring skadeavdelningen på telefon: 010-330 02 17
Uppge försäkringsnummer: 42 34 15

Blankett för skadeanmälan

Försäkringsvillkor 2020

Bli medlem!

Ansök om medlemskap via länken nedan. Du kan betala medlemsavgiften direkt med Swish eller kort. Du kan också få ett vanligt inbetalningskort hem i brevlådan.

Klicka här för att bli medlem