Gula tulpaner med blå bakgrund

Aktivitetsgruppen i Eksjö

Våra träffar går av stapeln den 4:e onsdagen i månaden, och tid och plats är klockan 11.00–13.00 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Kaserngatan 24 A (I12-området, Eksjö). Detta gäller om inget annat meddelats = standard!

Fika i form av kaffe/te och varsin ”dubbel”-fralla kostar 25 kr med ost och skinka,
men drycken är gratis! Betala gärna via Swish eller med kontanter.

Datum för höstens träffar: 23 augusti, 27 september, 24 oktober och 22 november.

Vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan.

Nedanstående aktiviteter är inbokade och skall genomföras:

Onsdag 23/8 Upptaktsträff för säsongen 2023/24
OBS! Vi håller till hemma hos Gun-Britt och Jonny ut i Lilla Hagersryd och grillar och äter korv samt löser kluriga tips-frågor (se vidare i separat info-blad).

Onsdag 27/9 Kommunpolis Mikael Sjöbrink gästar oss och informerar bl a och ger tips på skadeförebyggande åtgärder som vi kan vidta för att inte drabbas av inbrott etc. Han kommer också att tala om de allt vanligare telefonbedrägerier som drabbar äldre allt som oftast.

Onsdag 25/10 ”Favoriter i repris” = Ydre-prästen Erik Svae och kompisen Bent Suhr kommer åter tillsammans med sina gitarrer. Detta för lite musikaliska toner och ett och annat tänkvärt ord. Vi löser också kluriga tipsfrågor ur Ragnars stora samling.

Onsdag 22/11 Modern teknik för äldre. Vi får tips och råd om hur vi kan använda våra moderna telefoner. Samt även tips om hur jag kan få ut mer av min dator där hemma. Eller om jag står i begrepp av skaffa mig en smarttelefon eller en laptop.

?? /12 Julbord?? (intresset har ju avtagit på senare år, men nu är ju pandemin över, so what)?

Välkomna till gemenskapen!

Lasse Brandt
070-6694127; larse,brandt@gmail.com
Parkinson-förbundets aktivitetsgrupp i Eksjö med omnejd