Om kakor

Parkinsonförbundets webbplats använder kakor eller så kallade cookies. En kaka är en textfil med information som lagras på besökarens dator, som normalt används för att förbättra webbplatsen för besökaren.  

Alla besökare på en webbplats som använder kakor ska enligt lag få information om att webbplatsen innehåller kakor, vad de används till och hur man kan välja bort dem.  

På denna webbplats används både sessionskakor och permanenta kakor. När du besöker vår webbplats skickas en sessionskaka mellan din dator och vår webbserver för att bland annat underlätta navigering. Kakan försvinner när du avslutat besöket. En permanent kaka stannar kvar på din dator även efter att du har slutat surfa.

Du som inte vill att webbplatsen använder kakor kan stänga av funktionen i webbläsarens säkerhetsinställningar. Du kan också ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker sätta en kaka på din dator.

Om du inte vill att kakor lagras på din dator kan även den funktionen stängas av i din webbläsares inställningar. Då kommer inga kakor att lagras, men det betyder också att vissa funktioner på webbplatsen inte kommer att kunna användas.