Någon att prata med

Vi finns på många olika platser i landet. Här hittar du telefon och mejladresser till våra kontaktpersoner.


AKTUELLT


Yngre Parkinsonträff 2020

Hej Alla Yngre Parkinson !

Vi i styrgruppen har även i år planerat en Yngre Parkinson träff. Men pga rådande omständigheter så vet vi i skrivande stund ej hur läget är i september med coronaviruset. Vi kommer att avvakta att gå ut med inbjudan, tills det kommer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.
Så är du intresserad att deltaga så reservera helgen 4-6/9.
Platsen kommer att bli på Ädelfors Folkhögskola, Vetlanda i vackra Småland. Vi återkommer med mer information när vi vet om träffen kan bli verklighet.

Var rädda om er och håll er friska. Så hoppas vi att vi ses till hösten!

Varma hälsningar från Styrgruppen för ”Yngre Parkinson”


Yngre Parkinsonträffen 2019 genomfördes i Höllviken och var mycket uppskattad av deltagarna. Förutom ett flertal seminarier stod även olika typer av träning på programmet.

Läs andras berättelser

Lena Gårdh lever med Parkinsons sjukdom 

Lena var bara 34 år när hon fick diagnosen Parkinsons sjukdom. Se Lenas berättelse om hur det är att leva med Parkinsons sjukdom.

Se filmen!


Lena och Inge lever med Parkinsons sjukdom

Lena var 53 år när hon fick diagnosen Parkinsons sjukdom. Parkinsons sjukdom är en degenerativ neurologisk sjukdom som kommer smygande.

Se filmen!


De trotsar sjukdomen – med bordtennis

För bara några år sedan satt Parkinsonsjuke Thorbjörn Lindström i rullstol. Nu går han utan problem och mår mycket bättre. Anledningen? Han har börjat spela pingis.

Läs mer här!